pyydä tarjous

Kiinteistö OY Jyväskylän Ahjokatu 11

Kestävää ja siistiä pintaa kauppakeskuksen tiloihin.

9000 neliötä tasoitettavaa ja maalattavaa pintaa

Kiinteistö Oy Jyväskylän Ahjokatu 11 on kauppakeskus, jossa toimivat Leo’s Leikkimaa, Seppälääkärit, Gigantti ja Maskun kalustetalo. Tasoitetalo aloitti yhteensä noin 9000 neliön mittaisen tasoite- ja maalausurakan heinäkuun alussa, ja se saatiin päätökseen syyskuun puolivälissä.

Aikataulullisesti työn aikana piti ottaa huomioon usean eri urakoitsijan aikataulut ja niiden yhteen sovittaminen. Yhteistyöllä tässä onnistuttiin ja kohde valmistui ajallaan.

Yhteistyö toimitusjohtajan ja työntekijöiden kanssa sujui hyvin. Olivat hyvin palvelualttiitta. Aikataulu oli tosi kireä ja päällekkäinen, mutta kaverit taipuivat. Asenne ratkaisi tässä – ikinä eivät lähteneet valittamaan kireästä aikataulusta, vaan neuvoteltiin ja haettiin aktiivisesti ratkaisua. Tämä oli ensimmäinen Tasoitetalolla teettämämme työmaa, ja luottamus syntyi heti. Voin suositella Tasoitetaloa myös muille.

Hannu Lampinen
Projektipäällikkö
Lehto Tilat Oy

02.03.2020

Uuden omakotitalon tasoitus- ja maalaustyöt

Tasoitetalo teki tasoitus- ja maalaustyöt 130 m² omakotitaloon Lohjalla. Kyseessä oli yksikerroksinen, kipsilevypintainen uudiskohde.

19.09.2019

Päiväkoteja, halleja ja lukuisia muita kohteita

Useita tasoitus- ja maalaustöitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Pohjois- ja Etelä-Savossa sekä Keski-Suomessa. Työmailla on tehty tavanomaiset Tasoitetalon konseptiin kuuluvat tasoitus- ja maalaustyöt.

10.09.2019

Tasoitetalo otti huomioon myös loppukäyttäjän tarpeet

Tasoitetalo on tehnyt useita tasoitus- ja maalaustöitä Sikla Oy:n projekteihin, kuten omakoti- ja paritalokohteita Etelä- ja Pohjois-Suomessa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.