pyydä tarjous

Kotometsä

Kodikkaat pinnat uuden, yhdeksän huoneiston puurivitalon asuntoihin.

Uusi talo, uudet pinnat, uusi koti.

Rogelkodit rakensivat puisen, kaksikerroksisen rivitalon Mannisenmäen luonnonkauniille alueelle Jyväskylään. Me viimeistelimme asuntojen pinnat kotikuntoon. Tasoite- ja maalaustyöt aloitettiin loka-marraskuussa 2017, ja ne valmistuivat 2018 huhtikuun alussa. 

Kaikkiin asuntoihin tehtiin tasoitukset, maalaukset ja osin myös tapetit. Yhteen asuntoon maalattiin myös struktuuripinnat, joilla saatiin yksilöllistä ilmettä kodille.

Yhteistyö Tasoitetalon kanssa sujui ja palvelu oli hyvää. Aikataulu oli projektissa tiukka, mutta siihen löydettiin ratkaisu yhteisymmärryksessä. Kaikki saatiin aina alkuun ajallaan, ja hommat sujuivat. Vaikka aikataulun kanssa oli välillä tiukkaa, tekijä löytyi aina. Suosittelen Tasoitetaloa myös muille.

Jouni Huviranta
Työnjohtaja
Rogelkodit

02.03.2020

Uuden omakotitalon tasoitus- ja maalaustyöt

Tasoitetalo teki tasoitus- ja maalaustyöt 130 m² omakotitaloon Lohjalla. Kyseessä oli yksikerroksinen, kipsilevypintainen uudiskohde.

19.09.2019

Päiväkoteja, halleja ja lukuisia muita kohteita

Useita tasoitus- ja maalaustöitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Pohjois- ja Etelä-Savossa sekä Keski-Suomessa. Työmailla on tehty tavanomaiset Tasoitetalon konseptiin kuuluvat tasoitus- ja maalaustyöt.

10.09.2019

Tasoitetalo otti huomioon myös loppukäyttäjän tarpeet

Tasoitetalo on tehnyt useita tasoitus- ja maalaustöitä Sikla Oy:n projekteihin, kuten omakoti- ja paritalokohteita Etelä- ja Pohjois-Suomessa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.