pyydä tarjous

Päiväkoteja, halleja ja lukuisia muita kohteita

Kustannustehokas toiminta on tuonut pitkäkestoisen sopimuksen

Kustannustehokas toiminta on tuonut pitkäkestoisen sopimuksen

Mitä tehtiin?

Useita tasoitus- ja maalaustöitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Pohjois- ja Etelä-Savossa sekä Keski-Suomessa. Kohteena on ollut muun muassa päiväkoteja ja hallirakennuksia. Työmailla on tehty tavanomaiset Tasoitetalon konseptiin kuuluvat tasoitus- ja maalaustyöt. Yhteistyö Tasoitetalon kanssa on jatkuvaa.

Miten hommat sujuivat?

Tasoitetalon on moneen muuhun toimijaan verrattuna onnistunut budjetoimaan oman aikansa tehokkaasti. Työ on sujunut aina ripeästi ja aikataulussa siten, että työmaan seuraavat vaiheet ovat päässeet alkamaan kalenterin mukaan.

Tasoitetalon työmaasta vastaavat yhteyshenkilö on hoitanut työhön liittyvän yhteydenpidon todella hyvin. Meille on ollut aina selvää, milloin työt aloitetaan, keneen voimme olla yhteyksissä ja miten työmaat etenevät. Nykyisin rakennustyömailla aikataulut voivat olla hyvinkin tiukat, joten nopeasti ja laadukkaasti työnsä tekevät kumppani on meille elintärkeä. Siksi olemme jatkaneet yhteistyötä Tasoitetalon kanssa huolettomin mielin.

Tasoitetalon työnjälki on myös vastannut odotuksiamme, sillä laatu on ollut ensimmäisestä kohteesta lähtien sellaista, ettei siitä ole tullut reklamaatioita.

Suosittelen Tasoitetaloa kumppaniksi kaikille rakennusliikkeille, jotka etsivät laadukasta, nopeaa ja kustannustehokasta kumppania

Tero Poikola
Toimitusjohtaja
RPP Rakennus Oy

02.03.2020

Uuden omakotitalon tasoitus- ja maalaustyöt

Tasoitetalo teki tasoitus- ja maalaustyöt 130 m² omakotitaloon Lohjalla. Kyseessä oli yksikerroksinen, kipsilevypintainen uudiskohde.

19.09.2019

Päiväkoteja, halleja ja lukuisia muita kohteita

Useita tasoitus- ja maalaustöitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Pohjois- ja Etelä-Savossa sekä Keski-Suomessa. Työmailla on tehty tavanomaiset Tasoitetalon konseptiin kuuluvat tasoitus- ja maalaustyöt.

10.09.2019

Tasoitetalo otti huomioon myös loppukäyttäjän tarpeet

Tasoitetalo on tehnyt useita tasoitus- ja maalaustöitä Sikla Oy:n projekteihin, kuten omakoti- ja paritalokohteita Etelä- ja Pohjois-Suomessa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.