pyydä tarjous

Rivi- ja paritalokohteita Espoossa ja Vantaalla

Hyvin tehty ensimmäinen kohde poiki seuraavan tasoitus- ja maalaustyön

Tasoitus- ja maalaustyöt valmistuivat aikataulussa ja varmalla laadulla

Mitä tehtiin?

Tasoitus- ja maalaustyöt kahdelle uudiskohteelle pääkaupunkiseudulla Rakka-asunnot Oy:lle. Espoon Hallavantorpantien tasoitus- ja maalaustyöt tehtiin 10 huoneiston paritaloon, ja Vantaan Hiekkaharjussa Lemmikkitiellä tasoitettiin ja maalattiin 9 huoneiston rivitalokokonaisuus.

Miten työskentely sujui?

Kaikki Tasoitetalon työskentely sujui sovitusti, siistillä jäljellä ja tismalleen suunnitellun aikataulun mukaisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen! Työt aloitettiin täsmälleen samana päivänä mitä olimme sopineet, työskentely eteni sovitusti ja ilman ylimääräisiä varmisteluja. Kun teemme asuinkohteita, haluamme tietenkin, että työnjälki on kerralla siistiä, ja että voimme luovuttaa asunnot ajallaan ostajille.

Kun Tasoitetaloon päin oli tarvetta olla yhteyksissä, työnjohtaja Tuomas oli aina puhelinsoiton päässä. Sovitut käyntikierrokset pidettiin kellonajan mukaan ja yhteydenpito oli helppoa.

Aloitimme Tasoitetalon kumppanuuden ensin yhdellä talokohteella, mutta yhteistyö laajeni pian myös toiseen uudiskohteeseemme. Olimme sen verran tyytyväisiä, että saatoimme luottaa Tasoitetalon hoitavan työn varmuudella. Ne pienet asiat mistä ensimmäisessä kohteessa saatoin huomauttaa, korjattiin nopeasti, ja seuraavassa kohteessa hommat sujuivat vielä paremmin.

Suosittelen Tasoitetaloa kaikille uudistaloja rakentaville, jotka haluavat ajallaan valmistuvaa tasoitus- ja maalaustekijää.

Rakennusalalla on elintärkeää, että kohteet valmistuvat sovitussa aikataulussa ja kerralla siten, ettei jälkiä tarvitse korjailla. Kun pyörittää useiden urakoitsijoiden palettia, kaikkien työ viivästyy, jos yksi ei saavu työmaalle ajoissa. Tasoitetalon kumppanina olen voinut aina luottaa siihen, että sovitut työt tehdään aikataulussa. Ja samalla työnjälki on ollut juuri sitä mitä pyydämme.

Perttu Mustajärvi
Työnjohtaja
Rakka-asunnot Oy

02.03.2020

Uuden omakotitalon tasoitus- ja maalaustyöt

Tasoitetalo teki tasoitus- ja maalaustyöt 130 m² omakotitaloon Lohjalla. Kyseessä oli yksikerroksinen, kipsilevypintainen uudiskohde.

19.09.2019

Päiväkoteja, halleja ja lukuisia muita kohteita

Useita tasoitus- ja maalaustöitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Pohjois- ja Etelä-Savossa sekä Keski-Suomessa. Työmailla on tehty tavanomaiset Tasoitetalon konseptiin kuuluvat tasoitus- ja maalaustyöt.

10.09.2019

Tasoitetalo otti huomioon myös loppukäyttäjän tarpeet

Tasoitetalo on tehnyt useita tasoitus- ja maalaustöitä Sikla Oy:n projekteihin, kuten omakoti- ja paritalokohteita Etelä- ja Pohjois-Suomessa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.