pyydä tarjous

Rivitalotyömaa Tuusulassa

Tasoitus- ja maalausprojekti valmistui avaimet käteen-periaatteella

Tasoitus- ja maalaustyöt tehtiin jopa sovittua nopeammin

Mitä tehtiin?

Rivitalotyömaa Tuusulassa, missä 11 huoneiston rivitalokohde tasoitettiin sekä pohja- ja pintamaalattiin. Kohde työstettiin kokonaan avaimet käteen -periaatteella. Levytystyö oli tehty ennen Tasoitetalon työn alkua. Vuonna 2019 tehty työ kesti noin 6 viikkoa.

Miten työskentely sujui?

Talonrakennustoimintamme perustuu tehokkuuteen ja tarkkoihin aikatauluihin, joten meille on ehdottoman tärkeää, että alihankkijamme tekevät työnsä varmasti kalenterin mukaan. Tasoitetalo täytti ja jopa ylitti odotuksemme.

Voin suositella yritystä kaikille, jotka etsivät tehokasta ja aikataulussa pysyvää tasoitus- ja maalaustekijää. Saimme Tasoitetalosta vinkin kipsilevyjen, tasoitteiden ja lattiamassojen toimittajaltamme, joka oli niin ikään tyytyväinen firman työhön.

Heti kun olimme saaneet työmaan levytystyön valmiiksi, Tasoitetalo aloitti työnsä kuten olimme sopineet. Tasoitetalon kumppanuus oli meille vaivatonta, eikä kukaan pyörinyt seuraavien työvaiheiden esteenä.

Kokonaisuutena avaimet käteen -periaatteella tehty tasoitus- ja maalaustyö sujuvoitti sekä meidän että seuraavien vaiheiden työtä. Kävimme läpi jokaisen talon puitteet kerran, ja Tasoitetalon työntekijät hoitivat osuutensa hyvin itsenäisesti.

Kaikki työntekijät olivat perillä siitä, mitä tulee tehdä ja milloin. Aikataulutoiveemme otettiin tosissaan, ja Tasoitetalo jousti omassa työssään, jotta kohde valmistuisi varmasti ajallaan. Työ oli valmis jopa sovittua aiemmin!

Projektin kulkua selkeytti paljon se, että koko tasoitus- ja maalaustyö saatetiin luottaa Tasoitetalon käsiin. Viestintä Tasoitetalon suuntaan sujui hyvin, ja oikeastaan sitä ei juuri tarvittu, sillä huomautettavaa ei ollut.

Janne Alakoski
Toimitusjohtaja
Mallirakennus Oy

02.03.2020

Uuden omakotitalon tasoitus- ja maalaustyöt

Tasoitetalo teki tasoitus- ja maalaustyöt 130 m² omakotitaloon Lohjalla. Kyseessä oli yksikerroksinen, kipsilevypintainen uudiskohde.

19.09.2019

Päiväkoteja, halleja ja lukuisia muita kohteita

Useita tasoitus- ja maalaustöitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Pohjois- ja Etelä-Savossa sekä Keski-Suomessa. Työmailla on tehty tavanomaiset Tasoitetalon konseptiin kuuluvat tasoitus- ja maalaustyöt.

10.09.2019

Tasoitetalo otti huomioon myös loppukäyttäjän tarpeet

Tasoitetalo on tehnyt useita tasoitus- ja maalaustöitä Sikla Oy:n projekteihin, kuten omakoti- ja paritalokohteita Etelä- ja Pohjois-Suomessa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.