pyydä tarjous

Uuden omakotitalon tasoitus- ja maalaustyöt

Omista toiveista oli helppo viestiä, ja ne otettiin hyvin huomioon

Mitä tehtiin?

Tasoitetalo teki tasoitus- ja maalaustyöt 130 m² omakotitaloon Lohjalla. Kyseessä oli yksikerroksinen, kipsilevypintainen uudiskohde. Työmaalla oli tehty ennen Tasoitetaloa tarvittavat edelliset vaiheet, kuten levytys ja työmaan valmistelu.

 

Miten työskentely sujui?

Etsin omakotitaloni tasoitus- ja maalaustyölle kotimaista tekijää, jonka kanssa olisi helppo keskustella, ja kenen aikatauluihin voisin luottaa. Onneksi löysin Tasoitetalon palvelut netin kautta, sillä he toimittivat juuri sitä mitä lupasivat, kalenterin mukaan ja laadukkaalla työnjäljellä.

Tasoitetalon konsepti oli koko projektin ajan minulle selkeä. Työvaiheet kulkivat ennalta sovitussa järjestyksessä, ja kun yksi vaihe saatiin valmiiksi, tekijät siivosivat jälkensä, ja seuraava pääsi aloittamaan työnsä aikataulussa. Ennen kaikkea aikataulutus onnistui juuri kuten minulle luvattiin, mikä ei ole niin sanottua rakennusalan projekteissa.

Tasoitetalon käyttämät tasoitteet ja maalit olivat myös laadukkaita, eivätkä halvinta tavaraa, joka näyttäisi vain hetken hyvältä. Projektin kustannukset olivat silti kohtuulliset, sillä kokonaisuutena aikaa kestävä lopputulos maksaa itsensä varmasti takaisin.

Erityiskiitoksen Tasoitetalo saa viestinnästään, joka oli mutkatonta ja nykyaikaista. Projektin aikana meillä oli oma WhatsApp-ryhmä, jossa oli mukana sekä työnjohto, minä asiakkaana ja Tasoitetalon tasoituksen ja maalauksen tehneet työntekijät. Sovelluksen kautta sain reaaliajassa tietoa siitä, missä vaiheessa työssä edetään. Minun oli myös helppo esittää omia ajatuksia ja toiveita heidän suuntaansa pikaviestillä.

Suosittelen Tasoitetaloa omakotirakentajille, jotka haluavat uudiskohteeseensa kaikin puolin laadukasta tasoitus- ja maalaustyötä. Työskentelen itse rakennusalalla, ja kokemukseni perusteella voin luottavaisin mielin sanoa, että Tasoitetalo erottuu alalla edukseen. He panostavat ennen kaikkea laatuun, lupauksiensa toteuttamiseen ja sujuvaan viestintään. Minulla on vielä yksi rakennusprojekti työn alla, ja tulen kysymään myös siihen tarjouksen Tasoitetalolta.

“Tasoitetalo teki äärimmäisen tarkkaa työnjälkeä toiveidemme mukaan. Koska olen itse tehnyt fiksaustöitä rakennusalalla, silmäni kiinnittää helposti huomiota maalausjäljen yksityiskohtiin. Tasoitetalon maalari oli todella ammattilainen työssään, sillä hän kuunteli toiveeni ja panosti työnjälkeen, enkä löytänyt mitään huomautettavaa maalaustyön tuloksesta.”

Rauno Kamunen
omakotiasuja

02.03.2020

Uuden omakotitalon tasoitus- ja maalaustyöt

Tasoitetalo teki tasoitus- ja maalaustyöt 130 m² omakotitaloon Lohjalla. Kyseessä oli yksikerroksinen, kipsilevypintainen uudiskohde.

19.09.2019

Päiväkoteja, halleja ja lukuisia muita kohteita

Useita tasoitus- ja maalaustöitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Pohjois- ja Etelä-Savossa sekä Keski-Suomessa. Työmailla on tehty tavanomaiset Tasoitetalon konseptiin kuuluvat tasoitus- ja maalaustyöt.

10.09.2019

Tasoitetalo otti huomioon myös loppukäyttäjän tarpeet

Tasoitetalo on tehnyt useita tasoitus- ja maalaustöitä Sikla Oy:n projekteihin, kuten omakoti- ja paritalokohteita Etelä- ja Pohjois-Suomessa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.