pyydä tarjous

Rakennusliikkeet ja talotehtaat

Kipsilevyseinien ja -kattojen tasoitus ja maalaus uudisrakennuskohteisiin

Tasoitus- ja maalaustyöt rakennusliikkeille ja talotehtaille

Tasoitamme ja maalaamme uudiskohteiden kipsilevyseiniä- ja kattoja tasaisen varmalla laadulla ja huipputehokkaalla konseptillamme. Läpinäkyvä toimintamme takaa työmaallesi aikataulussa etenevät työvaiheet, selkeät vastuualueet ja raportoinnin työstämme. Näin ollen voit varmistua siitä, että saat meiltä erinomaista työnjälkeä tasoitus- ja maalauspinnasta toiseen.

Meillä asiakaspalvelu ei jää lupausten tasolle. Asiakkaamme kiittävät sujuvaa yhteydenpitoamme, selkeitä raporttejamme ja laadunseurantaamme. Voit lukea tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia täältä.

Työtä pelkäämättömät tekijämme ovat tehneet tasoitus- ja maalaustöitä satoihin eri kohteisiin. Tyypillisiä kohteitamme ovat selkeärakenteiset omakoti- , pari- ja rivitalot sekä puukerrostalot.

Palvelupaketit

Valitse alla olevista paketeista ja pyydä meiltä tarjous:

"Tasoite 40"

Peruspinnat esimerkiksi halleihin ja julkisiin tiloihin, joihin pitää saada siisti ja kestävä lopputulos kustannustehokkaasti. Paketti sisältää:

 • Osatasoitus automaattikoneilla
 • Pohjamaalaus
 • Pintamaalaus
 • Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 15 MB.
 • Max. tiedoston koko: 10 MB.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

"Tasoite 80"

Kestävät pinnat esimerkiksi toimistotiloihin ja päiväkoteihin, joissa pintojen täytyy olla osa eheää ja viihtyisää kokonaisuutta. Paketti sisältää:

 • Osatasoitus automaattikoneilla
 • Ylitasoitus automaattikoneilla
 • Pohjamaalaus
 • Max. tiedoston koko: 15 MB.
 • Max. tiedoston koko: 15 MB.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

"Tasoite 120"

Kotoisat, yksityiskohtaiset ja viimeisen päälle katsetta kestävät pinnat koteihin ja asuinrakennuksiin. Paketti sisältää:

 • Osatasoitus automaattikoneilla
 • Ylitasoitus automaattikoneilla
 • Pohjamaalaus
 • Pintamaalaus
 • Max. tiedoston koko: 15 MB.
 • Max. tiedoston koko: 15 MB.

Pyydä tarjous!

 • Max. tiedoston koko: 15 MB.
 • Max. tiedoston koko: 15 MB.

Työvaiheemme

”Toimintamme ytimessä ovat vastuullinen työote, liiketoimintaasi ymmärtävä palvelu ja halumme kehittää ja kasvattaa kumppanuuksiamme.”

01

TILAUS. Lähetä meille tarjouspyyntö, joka sisältää kohteesi pohja- ja leikkauskuvan ja värityssuunnitelman.

02

LASKENTA. Teemme pohja- ja leikkauskuvasta määrälaskennan värityssuunnitelman mukaisesti. Lähetämme sinulle tarjouksen eriteltynä tiloittain ja työvaiheittain.

03

AIKATAULUTUS. Määritämme kohteelle aikataulut ja resurssit tilausvaiheessa. Teemme tarkan aikataulun viikkoa ennen työmme aloitusta.

04

TYÖMAAN ALOITUS. Tilaajana vahvistat työmaasi valmiiksi työmme aloitukselle edellisen viikon keskiviikkoon

05

TYÖMAAN LUOVUTUS. Kun työmme on valmis, luovutamme työmaan luovutusraportin kera.

06

07

Tasoitus ja maalaus Tasoitetalon työtavalla

Haluamme keskittyä ensiluokkaiseen palveluun, korkealaatuiseen tekemiseen ja aina aikataulussa valmistuviin projekteihin. Siksi olemme automatisoineet työtehtäviämme mahdollisimman pitkälle. Tämän ansiosta olemme onnistuneet puolittamaan projektiemme valmistumisajan.

Työtapamme etuja

Vastuu, läpinäkyvyys ja tehokkuus. Rehellisyys ja vastuunkanto ovat ydinarvojamme, joiden päälle työmme rakentuu. Työvaiheemme ovat samat jokaisella toimialueellamme, ja työmaalla jokainen tekijämme tuntee vastuunsa. Käytämme toiminnanohjausjärjestelmää, jonka avulla voimme koordinoida kaikkea toimintaamme tehokkaasti yhdellä työkalulla.

Täsmällinen laskenta. Koska laskentamme on siirretty sähköiseen järjestelmään, se pitää tarkasti paikkansa. Näin ollen tiedät aina, mitä meiltä tilaat, ja mitkä ovat sen kustannukset ja reunaehdot.

Laadunseuranta ja raportointi. Sekä tasoitus- että maalausryhmämme tekevät raportit kohteestasi. Tämän ansiosta tiedät tarkasti, mitä työmaallasi on tehty, ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Raportointi parantaa kokonaisuuden laadunseurantaa, sillä se tuo esille työmaasi mahdolliset kehityskohteet, joihin emme voi itse vaikuttaa.

Testatusti laadukkaat materiaalit. Meille on tärkeää tehdä projektista toiseen siistiä työnjälkeä, joka kestää kulutusta ja käyttöä. Olemme tehneet pitkään tiivistä yhteistyötä tasoitevalmistajien kanssa, minkä ansiosta olemme löytäneet parhaat materiaalit. Käytämme samojen toimittajien valmistasoitteita, joiden laatuun luotamme.

Tuloksena kustannustehokkuus. Kun jokainen työvaihe on selvä meille ja sinulle, voimme varmistua sujuvasta yhteistyöstä ilman viivästyksiä, jälkikorjausten tarvetta tai yllättäviä kustannuksia. Ja kun hoidamme useamman kohteesi, voimme tehostaa työmaidesi aikataulutuksen, työvaiheet ja laadunvalvonnan kertaheitolla.

02.03.2020

Uuden omakotitalon tasoitus- ja maalaustyöt

Tasoitetalo teki tasoitus- ja maalaustyöt 130 m² omakotitaloon Lohjalla. Kyseessä oli yksikerroksinen, kipsilevypintainen uudiskohde.

19.09.2019

Päiväkoteja, halleja ja lukuisia muita kohteita

Useita tasoitus- ja maalaustöitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Pohjois- ja Etelä-Savossa sekä Keski-Suomessa. Työmailla on tehty tavanomaiset Tasoitetalon konseptiin kuuluvat tasoitus- ja maalaustyöt.

10.09.2019

Tasoitetalo otti huomioon myös loppukäyttäjän tarpeet

Tasoitetalo on tehnyt useita tasoitus- ja maalaustöitä Sikla Oy:n projekteihin, kuten omakoti- ja paritalokohteita Etelä- ja Pohjois-Suomessa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.