pyydä tarjous

Investoimme resursseihin ja panostimme siihen, että Tasoitetalon hiottu konsepti toimii entistäkin tehokkaammin koko Suomessa.

Lisää tehoja koko Suomeen

Tämä vuosi on investointien ja kasvun vuosi. Otimme käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän, olemme palkanneet jo 15 alan ammattilaista ja nimitimme kehitysvastaavan. Tästä on hyvä jatkaa kasvua!

Tämän vuoden aikana olemme tehneet isoja investointeja, ja tulemme tekemään niitä vielä lisää. Niistä tärkein on uusi Talosoftan toiminnanohjausjärjestelmä. Toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta pystymme pitämään kasvumme hallittuna ja koordinoimaan kaikkea toimintaamme tehokkaasti yhdellä työkalulla.

Toimintamme tehokkuus perustuu siihen, että kaikki työntekijät ja yksiköt tietävät, missä mennään ja mitä pitää tehdä. Toiminnanohjausjärjestelmä varmistaa sen. Järjestelmällä voimme skaalata hiotun konseptimme tarkasti jokaiselle tiimille, työmaalle ja asiakkaalle kaikkialla Suomessa. Se kirjaimellisesti ohjaa meitä tekemään yhteisesti sovitulla tavalla. Kaikki saavat keskittyä omaan työhönsä kunnolla, kun kaikki tiedot ovat saatavilla helposti.

Toiminnanohjausjärjestelmä tuli juuri oikeaan aikaan, koska olemme kasvaneet tänä vuonna kovaa vauhtia. Olemme aina tehneet töitä koko Suomessa, mutta nyt voimme palvella kaikkia asiakkaita sijainnista riippumatta vieläkin tehokkaammin. Olemme nimittäin rekrytoineet jo 15 alan ammattilaista ja jakaneet Suomen omiin toimialueisiinsa. Toimipisteemme ovat Nurmijärvellä, Jyväskylässä ja Alajärvellä, joissa jokaisessa työskentelee aluevastaava ja pintojen tekijöitä. Uusien tiimien ja toiminnanohjausjärjestelmän avulla saamme työmaat lähemmäs tiimejämme ja tiimit lähemmäs asiakkaitamme. Ja asiakkaillemme takuuvarmasti Tasoitetalon konseptin mukaista jälkeä kaikkialla Suomessa.

Aiomme palkata tänä vuonna vielä lisää väkeä, ja uudet rekrytoinnit ovat jo nyt avanneet meille ovia erilaisiin projekteihin. Työmaiden määrä on tuplaantuunut, kun olemme saaneet lisää resursseja. Pian käynnistyy esimerkiksi Tasoitetalon historian suurin työmaa, kun Vantaalle aletaan rakentaa kymmenien tuhansien neliöiden kokoista logistiikkakeskusta. Olemme innoissamme jo tästä, ja uskomme laajentumisen tuovan meille yhä enemmän suuria työmaita. Se on oikea kehityssuunta.

Kehitystoimintaa koordinoimaan ja eteenpäin viemään palkkasimme uuden kehitysvastaavan, Jaakko Lehtolan. Jaakko myös varmistaa, että kaikki tarvittava tieto on oikeassa muodossa ja oikeassa paikassa, ja että prosessit toimivat sujuvasti. Jaakon lisäksi Tasoitetalon konseptin toimintaa edistää työpäällikkö Kalle Muli, joka vastaa nyt kaikista Suomen asennuksista ja työmaista. Näin kehitystoimet ja työmaiden prosessit kulkevat jouhevasti kaikkien yksikköjen läpi.

Tämän mittakaavan kehitystoiminta vaatii tietysti arvoisensa ilmeen. Sillekin olemme antaneet pintaremontin. Uusimme meidän verkkosivun mainostoimisto Sloganin kanssa, ja olemme sitä mieltä, että nyt se näyttää siltä miltä pitää. Verkkosivujen uusi ilme on selkeä, koordinoitu ja ammattimainen. Eli juuri sellainen, kuin Tasoitetalo on.

05.09.2017

Tasoitetalo kasvaa ja kehittyy

Hetki on mennyt, kun viimeksi olemme ehtineet päivittää teille kuulumisia. Nyt kuitenkin laitoin hetkeksi telat telineeseen ja maalihanat …