fbpx
soita heti 0400 250 490/ pyydä tarjous
pyydä tarjous

Tasoite- ja maalaustyöt

Keskityimme oleelliseen. Koostimme palvelukonseptin, jolla tehdään hiottua jälkeä ympäri Suomen.

Asiakkaan näköiset pintaurakat.

Meillä on ideoita ja ratkaisuja jokaisen tilan ja asiakkaan tarpeisiin. Jos jokin mietityttää, me autamme siinä mielellämme. Kerromme sinulle suoraan, mitä kohteessa kannattaa tehdä, paljonko siihen kuluu aikaa ja mitä se maksaa. Kun kaikista yksityiskohdista on sovittu, niin pistetään hihat heilumaan. Meillä on takana yli 250 projektia ja 300 000 neliötä valmista pintaa. Niiden sekaan mahtuu kaikkea omakotitaloista satojen neliöiden halleihin. Olemme tehokkaita, koska olemme kehittäneet konseptin, jossa yhdistyvät ammattilaistemme asiantuntemuksen ja alan viimeisimmän teknologian parhaat puolet. Lopputulos on takuuvarmasti sitä, mistä on puhuttu. Mieluummin tietysti enemmän.

Tasoitetalon työtapa.

Homman pihvi on huolellisesti tehty pohjatyö. Kun pohjat ovat kunnossa, matkan varrella ei tule yllätyksiä, ja kaikki etenee tehokkaasti aikataulussa. Lopputulos on sitä, mitä on sovittu. Näin se menee tiivistetysti:

01

Tutustutaan kohteeseen, sovitaan yksityiskohdat ja tehdään vastaanottoraportti.

02

Pohjaryhmä tekee huolellisesti tasoitukset, pintaryhmä hionnat ja maalaukset.

03

Kohde tarkistetaan ja sinne tehdään saman tien vielä tarvittavat korjaukset.

04

Viimeistelykierros tehdään, kun kohde on muidenkin urakoitsijoiden osalta täysin valmis.

Tasoitetyön kulku.

01

Valmistelu


Lähetämme työmaalle etukäteen ohjeet, missä kunnossa kohteen täytyy olla, jotta Tasoitetalo pääsee aloittamaan työt. Kun valmistelut on tehty, Tasoitetalon pohjaryhmä ottaa työmaan vastaan. Ryhmä tekee työmaasta vastaavalle henkilölle vastaanottoraportin, josta selviää, miten valmis kohde on tasoite- ja maalaustöille.

02

Työ


Pohjaryhmä ajaa ensin tasoitusyksikön työmaalle ja tekee sovitun mukaiset tasoitustyöt. Nauhoitukset ja saumojen tasoitukset tehdään automaattikoneilla. Tasoituksen jälkeen pintaryhmä hioo pinnat pölyttömästi. Tämän jälkeen tehdään kaikki maalaustyöt korkeapaineruiskulla ja lopuksi tehdään tarvittavat tehostemaalaukset.

03

Luovutus


Työmaa luovutetaan raportin kanssa urakasta vastaavalle henkilölle. Havaitut puutteet ja virheet korjataan heti. Tässä vaiheessa raportille kirjataan myös toimenpiteet, jotka tehdään viimeistelykierroksen aikana.

04

Viimeistely


Tasoitetalon viimeistelyryhmä tulee viimeistelemään kohteen, kun se on kaikkien urakoitsijoiden osalta täysin valmis. Viimeistelyn aikana hoidetaan myös pintoihin liittyvät korjaustarpeet, jotka ovat syntyneet rakentamisen aikana.