pyydä tarjous

Teemme pintaurakat kerralla kuntoon ympäri Suomea

Tasoitus- ja maalaustyöt

Puolitamme tasoitus- ja maalaustyön läpimenoajan ja poistamme jälkikorjausten tarpeen

Tasoitus- ja maalaustyöt uudiskohteisiin rakennusliikkeille ja talotehtaille

Teemme tasoitus- ja maalaustöitä kipsilevypinnoille kiinteistöjen sisätiloihin. Konseptimme ansiosta saat meiltä luultavasti enemmän mitä ajattelit tilaavasi: käymme läpi projektin puitteet yhteistyössä, teemme selkeän raportoinnin ja itse työn ilman jälkitöiden tarvetta. Laadukas työnjälki tarkoittaa meille kustannustehokasta, aikataulussa valmistuvaa ja kerralla kuntoon tehtävää lopputulosta.

Työskentelytapamme on sama ympäri Suomea, mikä tarkoittaa sinulle mahdollisimman vaivattomia tasoitus- ja maalausprojekteja. Suunnittelemme projektin alusta alkaen sellaiseksi, että sen vaiheita on helppo seurata, työ etenee sovitusti aikataulussa ja vastuualueet ovat selkeitä.

Tyypillinen asiakkaamme on rakennusliike tai talotehdas, joka valmistaa selkeärakenteisia kiinteistöjä. Meillä on kokemusta yli 400 projektin läpiviennistä ja satojentuhansien neliöiden pintojen tekemisestä. Olemme tehneet muun muassa koulujen, päivä- ja hoivakotien sekä rivitalojen tasoitus- ja maalaustöitä.

Kun etsit kumppania, joka hoitaa tasoitus- ja maalaustyöt sujuvana projektina, aina aikataulussa ja ilman jälkikorjaustöiden tarvetta, me Tasoitetalossa hoidamme pintaurakat kerralla kuntoon.

Tasaista laatua Helsingistä Sodankylään - toimintatapamme on sama ympäri Suomea

Olemme kehittäneet tasoitus- ja maalaustyöhön oman asennuskonseptimme, joka yhdistää tasaisen varman työnjäljen ja selkeästi etenevät työvaiheet.

Hiotun toimintatapamme ydin perustuu mahdollisimman automatisoituihin työvaiheisiin, tekijöidemme työtä pelkäämättömään asenteeseen ja sujuvaan yhteistyöhön työmaiden kanssa.

Tasoitus- ja maalaustyömme työvaiheet ovat samat ympäri Suomea. Jokainen työmme sisältää saumojen tasoituksen, koko seinän ylitasoituksen sekä valmistavat ohjeet ja raportoinnin.

Käytämme työssämme pinnaltaan tavanomaista kovempia ja pölyttömämpiä valmistasoitteita, jotka ovat sekä parempia sisäilmalle että kestävämpiä käytössä. Kehitämme tasoitteita yhdessä tasoitevalmistajien kanssa, jotta löydämme parhaan ratkaisun projektillesi.

Meillä tavataan myös sanoa, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mutta vielä tekemättä. Siksi meillä on töissä tekijätyyppejä, jotka kaikki tietävät missä mennään ja mitä pitää tehdä. Yhteiset pelisääntömme pätevät jokaisella tiimillä, työmaalla ja asiakkaallamme kaikkialla Suomessa.

Toimintatapamme poistaa heikosta laadusta johtuvat vuosikorjaukset, ratkeilevat saumat ja projektin jälkeiset korjailutyöt

Tasoitetalossa me emme vain maalaa ja tasoita, vaan varmistamme työn sujuvan etenemisen heti alkumetreiltä lähtien. Selkeä toimintatapamme pitää huolen siitä, että työmme on sinulle kustannustehokasta. Kun jokainen työntekijämme tuntee työvaiheet ja tieto kulkee sujuvasti meidän ja teidän välillä, saamme työlle parhaan laadun ja minimoimme samalla jälkikorjailun tarpeen.

Esimerkiksi jos levytystyötä ei ole tehty ennen työmme alkua huolellisesti, sen päälle tuleva tasoitustyö voi näyttää hetken hyvältä, mutta vaatii pian rakennuksen eläessä vuosikorjauksia ja paikkailua. Selkeästi etenevä projektimme tähtää heti alussa siihen, että työnjälkemme on kestävää pitkällä aikavälillä.

Ennen työmaaprojektin aloitusta toimitamme sinulle valmistavan ohjeen. Ohjeessa käymme läpi, mitä kohteessa täytyy tehdä, jotta pääsemme aloittamaan hommat sovitusti. Valmistava ohjeemme pohjustaa sinulle mahdollisimman onnistuneen ja kustannustehokkaan projektin. Kun työmaa on valmisteltu oikein, korjauksia ja muutoksia ei tarvitse tehdä kesken tai jälkeen työvaiheiden. Näin ollen tiedämme heti projektin alussa, millaista lopputulosta voimme odottaa.

Työmaan vastaanottoraportissamme käymme läpi mahdolliset työmaan kehityskohdat, jotka työmaamestarinne voi ottaa heti alussa käsittelyyn. Luovutusraportissa puolestaan käymme läpi, mitä teimme, ja mihin jatkossa kannattaa kiinnittää huomiota.

Tasoitetalon tasoitus- ja maalaustyöt rakennusliikkeille ja talotehtaille

Kohteena kipsilevypinnat sisätiloissa uudiskohteissa (saumojen tasoitus, seinien ylitasoitus).
Teemme projekteja esimerkiksi päivä- ja hoivakoteihin, rivitaloihin ja muihin selkeärakenteisiin kohteisiin. Kysy lisää!
Sama asennuskonsepti ympäri Suomea: tasaista laatua tehokkaalla otteella.
Selkeä asennuskonsepti, raportointi ja valmistavat ohjeet takaavat sujuvan projektin kulun.
Meillä on tekijäihmiset töissä: projektit valmistuvat aikataulussa ja ratkaisut löydetään!

Tasoitus- ja maalausprojektisi kulku

01

Lähetä meille tarjouspyyntö. Saat meiltä vastauksen kahden työvuorokauden kuluessa. Käymme läpi, mitä kohteessa kannattaa tehdä, paljonko siihen kuluu aikaa ja mitä se maksaa.

02

Kun olemme sopineet yksityiskohdista ja kaupat tehty, lähetämme sinulle valmistavan ohjeen työmaallesi. Valmistava ohjeemme pohjustaa koko projektin sujuvan kulun. Kun valmistelet työmaasi ohjeemme mukaisesti, pääsemme aloittamaan työn aikataulussa ja saamme sille kustannustehokkaan lopputuloksen.

03

Aluepäällikkömme vierailee työmaallanne noin kaksi viikkoa ennen projektin aloitusta. Aluepäällikkömme käy työmaamestarinne kanssa läpi suunnitelman, miten ja milloin projekti etenee. Tässä vaiheessa voimme jakaa työmaan esimerkiksi eri lohkoihin ja sopia niiden luovutusajoista.

04

Aloitamme tasoitus- ja maalaustyöt. Työntekijämme tekee vastaanottoraportin heti ensimmäisenä päivänä. Raportissa käydään läpi mahdolliset työmaan puutteet, jotka käymme yhdessä läpi, ja sovimme jatkotoimenpiteistä.

05

Kun työ on valmis, teemme luovutusraportin. Raportissa käymme läpi esimerkiksi sen, jos jokin asia vaatii vielä hoitamista, ja milloin ja kuka sen hoitaa. Projektin lopuksi työmaamestarinne hyväksyy loppuraporttimme.

Mihin asioihin kiinnittää huomiota verratessa tarjouksia maalausurakasta?

Panostukset tasoitus- ja maalaustyön kilpailutukseen maksavat itsensä monin kerroin takaisin jo projektin toteutusvaiheessa, puhumattakaan pitkäkestoisesta vaikutuksesta.

Lue lisää kilpailuttajan oppaastamme.