pyydä tarjous

Kuulumisia Tasoitetalolta

Tasoitetalo kasvaa ja kehittyy

Hetki on mennyt, kun viimeksi olemme ehtineet päivittää teille kuulumisia. Nyt kuitenkin laitoin hetkeksi telat telineeseen ja maalihanat …

Hetki on mennyt, kun viimeksi olemme ehtineet päivittää teille kuulumisia. Nyt kuitenkin laitoin hetkeksi telat telineeseen ja maalihanat kiinni kertoakseni mitä kaikkea meille kuuluu ja miltä tulevaisuus näyttää.

Kuluvan vuoden aikana olemme saaneet tehdä tasoitus- ja maalaustöitä pääasiassa isompiin hoiva- ja päiväkoteihin sekä rivitaloihin. Hoiva- ja päiväkodit ovatkin yksin meidän tapa parantaa tätä maata. Myös pienempiä omakotitalokohteita olemme käyneet maalamassa ja tasoittamassa, silloin kun niille on löytynyt sopivia rakoja työkalenterista. Työtä on ollut koko Suomessa, pohjoisin paikka Sodankylässä ja etelässä pääkaupunkiseudulla, lännessä olemme tehneet töitä Vaasassa ja idässä Joensuussa. Suomi on viimeistään nyt tullut tutuksi kaikille ahkerille tekijöillemme.

Kasvu on jatkunut mukavalla tavalla, Vuoden alun kuuden henkilön porukka on kasvanut jo kolmeentoista. Eli meitä tasoitetalolaisia on nyt tuplamäärä – töitä vielä hiukan yli.

Kasvun on mahdollistanut panostuksemme konseptin kehittymiseen sekä laadun hallintaan. Paljon olemme opetelleet asioita myös ihan kantapään kautta ja nyt tiedämmekin missä olemme parhaita ja tehokkaimpia: Kipsilevykohteet, joissa tehdään pintaa vähintään 500m2 kerrallaan, ovat pravuurimme. Takaamme rakennusliikkeille, että ne kohteet hoidamme parhaiten tässä maassa. Hoidettaisiin varmasti Ruotsissakin.

Yhtenä tämän vuoden isona ponnistuksena olemme kehittäneet ELYn tuella uutta prototyyppiä tasoite- ja maalausvaunusta, joka otetaan käyttöön vielä tämän vuoden aikana. Lisäksi toiminnanohjausjärjestelmän kehittyminen on antanut avaimet raportoinnin, aikataulutuksen ja laadunhallinnan parantumiseen.

Syksy ja ensi vuosi näyttävät siis mukavilta. Toki menossa oleva rakennusbuumi vain ruokkii menoa. Nyt meillä on timanttinen porukka kasassa ja pohjat hyvään ja vakaaseen kasvuun on luotu. Vaikuttaisi, että liikevaihtomme tuplaantuu edelliseen vuoteen verrattuna – suuri kiitos siitä kuuluu teille, hienot ja innovatiiviset rakennusliikkeet, joiden tasoitus- ja maalausprojektien läpimenoajat me olemme jo puolittaneet.

Aurinkoisin syysterveisin, Juhani, Toimitusjohtaja

05.04.2018

Lisää tehoja koko Suomeen

Tämä vuosi on investointien ja kasvun vuosi. Otimme käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän, olemme palkanneet jo 15 alan ammattilaista ja nimitimme kehitysvastaavan. Tästä on hyvä jatkaa kasvua!