pyydä tarjous

Tasoite-

talo

Tehokkaat tasoite- ja maalausammattilaiset käytössäsi koko Suomessa.

Tasoitetalon arvot.

Vastuullisuus

Me kannamme vastuumme asiakkaidemme töistä, työntekijöistämme ja alan kehityksestä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että projekti tehdään kuten sovitaan, huolehditaan kavereista työmaalla ja kaikki turvallisuusasiat ovat kunnossa.

Rehellisyys

Jos näemme, että joku työvaihe ei onnistu, niin me kerromme siitä heti. Emme puhu suuria ja lupaa mahdottomia, vaan pidämme järjen päässä ja jalat maassa. Kaikki hoituu, kun ollaan suoraselkäisiä ja rehellisiä.

Tavoitteellisuus

Olemme nuoria, nälkäisiä ja kunnianhimoisia. Olemme nostaneet tavoitteet korkealle, ja haluamme ylittää ne aina. Yleensä niin käykin. Haluamme kannustaa myös asiakkaita ja kaikkia Tasoitetalon työntekijöitä saavuttamaan omat tavoitteensa.

Sitoutuminen

Me panostamme työhyvinvointiin muutenkin kuin työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutusten verran. Työmaalla on yhdessä viihtyviä ihmisiä, jotka saa työstään kunnon palkan. Meidän työntekijät ovat hommassa mukana täydellä sydämellä.

TASOITE- JA MAALAUSTYÖT KOKO SUOMEEN

Tasoitetalo tekee tasoitus- ja maalaustöitä rakennusliikkeille ja omakotitalorakentajille koko Suomessa. Kunnianhimoisia kun olemme, niin yksi tavoitteistamme on uudistaa alaa. Siksi kehitämme koko ajan tiimien työskentelytapoja ja osaamista. Laskimme yhdessä rakennusliikkeiden kanssa, että maalaustöiden läpimenoaika Tasoitetalon urakoissa on keskimäärin puolet kilpailijoita nopeampi. Olemme nopeampia, koska keskitymme projekteissa erityisesti tehokkuuteen, palveluun ja hyvään, tasaiseen laatuun. Jokainen tiimin jäsen puskee töitä sen eteen, että projektit tehdään huolellisesti ja valmista tulee ennen deadlinea. Se näkyy töissä varmana tekemisenä, tehokkaana projektinhallintana ja kovana laatuna.

Tarinamme

01

INTOHIMOSTA POTKUA.


Työmaiden notkumiskulttuuri alkoi ihmetyttää rakennustyömailla kasvanutta Jusaa, jonka oma kirvesmiehen työkalupakki jo poltteli mopoauton lattialla. Jusassa syntyi halu työskennellä omalla tavallaan, eli tehdä työt tehokkaasti ja hyvin, ja lähteä sitten kotiin omiin hommiin.

02

TEKIJÄIHMISTEN FIRMA.


10 vuotta myöhemmin, vuonna 2012, Jusa perusti Tasoitetalon. Siellä työt hoidetaan paitsi tehokkaammin, myös laadukkaammin. Työmailla ei näy notkujia, vaan sitoutunutta porukkaa, jotka ovat ylpeitä työnsä jäljestä. Tasoitetalolla tehdään pinnoista yritysten käyntikortteja, jotka jäävät mieleen.

03

FIKSUA UUDISTAMISTA.


Tehokkaasti ja laadukkaasti ei vielä riitä. Haluamme tehdä asiat vielä fiksumminkin. Alkuaikoina oli selvää, että alan työskentelytavat olivat vanhanaikaisia ja isoa maailmaa jäljessä. Me käytämme paljon aikaa toiminnan kehittämiseen, mikä käsittää työkalut, työntekijät ja välillä asiakkaidenkin työtavat.

04

SUUNTA ETEENPÄIN.


Urakoita on takana jo kolmatta sataa, mutta tarina on vasta alussa. Tasoitetalon toiminta kasvaa ja kehittyy koko ajan, ja sen punaisena lankana on yksi ajatus. Tulemme aina olemaan ylpeitä työstä jonka teemme niin intohimoisella otteella, että vastaavaa saa hetken aikaa hakea.